2741094371 6944260689 Χιλιομόδι, Κορινθίας dimitriskfarmakis@gmail.com
hero image

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

 

Από 17/07/2023 έως 30/08/2023 θα πραγματοποιηθεί στην ιστοσελίδα ktimatologio.gov.gr και στην ενότητα Κτηματογράφηση, η ηλεκτρονική Προανάρτηση της κτηματολογικής βάσης για τις υπόλοιπες περιοχές των Καλλικρατικών Δήμων Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Βέλου – Βόχας, Κορινθίων, Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων, Νεμέας και Σικυωνίων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τους Δήμους των Καλλικρατικών Δήμων Άργους – Μυκηνών, Ναυπλιέων, Επιδαύρου και Ερμιονίδας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που περιλαμβάνει το αποτέλεσμα της επεξεργασίας των δηλώσεων που υποβλήθηκαν και των πληροφοριών που συλλέχθηκαν στο πλαίσιο της κτηματογράφησης.

Όλοι όσοι έχουν υποβάλλει δήλωση κτηματολογίου στις παραπάνω περιοχές ενδιαφέροντος τους, να ελέγξουν ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τα αναλυτικά στοιχεία των δικαιωμάτων τους και των ιδιοκτησιών τους.

Ο έλεγχος πρέπει να γίνει αυστηρά μέσα στο χρονικό διάστημα 17/07/2023 - 30/08/2023.

Εφόσον συμφωνείτε με τα στοιχεία αυτά, δεν χρειάζεται να προβείτε σε άλλη ενέργεια.

Εφόσον δεν συμφωνείτε με κάποια από τα στοιχεία αυτά, έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτηση επανεξέτασης στοιχείων μέσα στην ανωτέρω προθεσμία.

 

Πριν τον οποιαδήποτε έλεγχο θα πρέπει πρώτα να προβείτε επικαιροποίηση των στοιχείων επικοινωνίας σας, μέσω του link : https://www.ktimanet.gr/Citizen.../Info_Page_PersonData.aspx

 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, βοήθεια με τον έλεγχο των παραπάνω στοιχείων, διαδικασία ελέγχου, επικαιροποίηση στοιχείων ή υποβολή επανεξέτασης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου!!

Πίσω