2741094371 6944260689 Χιλιομόδι, Κορινθίας dimitriskfarmakis@gmail.com

 

ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Το τεχνικό γραφείο του πολιτικού μηχανικού Δημήτρη Φαρμάκη, βρίσκεται στο Χιλιομόδι Κορινθίας & δραστηροποιείται στο χώρο των μελετών - κατασκευών με συνέπεια & επαγγελματισμό.

Σκοπός μας είναι η βέλτιστη λύση για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

Το γραφείο μας ασχολείται με ανακαινίσεις, μελέτες, κατασκευές, εκδόσεις αδειών, ενεργειακά πιστοποιητικά, πρόγραμμα Εξοικονομώ κ.α. και τα έργα που αναλαμβάνει ποικίλουν από οικίες, επαγγελαμτικούς χώρους, χώρους εστίασης κλπ.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

 

Παρεχόμενες υπηρεσίες

Παρεχόμενες υπηρεσίες

Τοπογραφικά Διαγράμματα, Διαγράμματα γεωμετρικών μεταβολών, Έκδοση Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Ακινήτου, Ρύθμιση Αυθαίρετων Κατασκευών, Έκδοση οικοδομικών αδειών και μικρής κλίμακας, Πιστοποιητικά Ενεργειακής Επιθεωρήσεις (ΠΕΑ)

Περισσότερα
ΜΕΛΕΤΗ
ΕΠΙΒΛΕΨΗ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!
P.A.

P.A.

Eίμαι κάτοικος εξωτερικού και βρήκα τα στοιχεία του κ. Φαρμάκη στο Internet, αναζητώντας έναν μηχανικό στην περιοχή του Αγ. Βασιλείου Κορινθίας. Η ανταπόκρισή του ήταν άμεση, στις τηλεφωνικές μας συνομιλίες ήταν πάντοτε πρόθυμος να βοηθήσει ...

M.V.

M.V.

Συνεργάστηκα με τον κο Φαρμάκη χωρίς να τον γνωρίζω. Μου έκανε άριστη εντύπωση ο επαγγελματισμός, οι γνώσεις του και η ταχύτητα των εργασιών του. Άμεσος στον εντοπισμό και επίλυση των προβληματων που προέκυπταν κατα τη διαρκεια της συνεργασίας μας.

ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ξεκινάει την Τετάρτη 07/02 ο β’ κύκλος του προγράμματος

Ξεκινάει την Τετάρτη 07/02 ο β’ κύκλος του προγράμματος

Εξοικονομώ 2023

Μάθετε περισσότερα
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων στα προγράμματα ...

Μάθετε περισσότερα
ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

από 17/07/2023 έως 30/08/2023 θα πραγματοποιηθεί στην ιστοσελίδα ktimatologio.gov.gr και στην ενότητα Κτηματογράφηση, η ηλεκτρονική Προανάρτηση της κτηματολογικής βάσης ...

Μάθετε περισσότερα